Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Huzurıcı ve yakanlık oranı koca hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” teamüllendiği tesislerde taksimmleri ayırmak derunin yangın bapları kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule yegâne kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin katı dizi, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Merdivenler ve balkonlar da dahil olgunlaşmak üzere, öncelikle metalden örgülmış dış yangın kaçış sistemleri, esir koşullarına karşı hassastır ve zamanla münasip şekilde korunmazlarsa insanoğluı sahabet etmek için tasarlandıkları yangınlar denli ciddi hale gelebilir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, Yangın Merdiveni Kapısı müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sözcük konusu dirilik kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page